fbpx Skip to main content

Vader & Zoon

Divino Rosso is een familiebedrijf ontstaan uit een grote passie voor Italië die gedeeld wordt door zowel vader, als zoon, Luca en Joshua Albano.

Luca Albano, die in 1986 vanuit Italië naar Nederland verhuist, heeft altijd al een grote passie voor eten en wijn gehad. Toen hij in Nederland kwam importeerde hij al snel Italiaanse wijnen en richtte zijn eigen catering bedrijf op. Dit bracht hij met veel liefde over op zijn familie.

Zijn zoon Joshua Albano deelt deze passie als kind al met zijn vader. Ze staan vaak samen in de keuken en gaan elke zomer in Italië op zoek naar de beste streekproducten en wijnen.

Het is vanuit deze trots en liefde dat wij samen Divino Rosso zijn begonnen.

Deze passie en liefde voor wijn zoeken wij ook bij de wijnmakers, die hun leven hebben gewijd aan het proces van druif tot wijn. Zo hebben we een prachtig netwerk opgebouwd met Italiaanse leveranciers voor de beste samenstelling van ons assortiment.

We adviseren u graag in het vinden van de wijn die het beste bij u past, zowel zakelijk als particulier. Neem ook eens een kijkje op ons Youtube kanaal! Waar we u verassen met heerlijke recepten en praten over de wijnen uit ons assortiment.

Close Menu