fbpx Skip to main content
Het catering bedrijf Passione Culinaria is officieel partner van Divino Rosso.
Culinaire passie is koken met passie! Dat is waar het om draait bij “Passione Culinaria”. Eigenaar Luca brengt met veel liefde een stukje Italië, het land van zijn herkomst, bij u aan tafel.
Voor u wordt dat weer even genieten van de heerlijke geuren en smaken van ongetwijfeld uw favoriete vakantieland Italië. Even terug naar dat onvergetelijke vakantiegevoel.
Op een geheel unieke eigen wijze, verzorgen wij de catering van uw receptie, jubileum- of familiefeest. Alles is mogelijk, van eenvoudige maar overheerlijke Italiaanse hapjes, tot een zeer uitgebreid zes gangen menu en zelfs een workshop.
Wij bieden maatwerk. U vertelt hoe en wat u wilt, wij verzorgen het!

Zou u graag eens wat meer willen leren over Italiaanse wijn onder het genot van gezelligheid met familie, vrienden of collega’s? Dan is een wijnproeverij echt iets voor u! Wij komen bij u op locatie om deze heerlijke wijnproeverij te organiseren. Of het nu een bedrijfsuitje, middag met vrienden en familie of origineel cadeau is, wij zorgen ervoor dat de proeverij tot in de puntjes verzorgd is.

De prijs per persoon hangt af van het aantal personen en hoe uitgebreid u de proeverij wilt hebben. Indien gewenst, verzorgen wij naast de wijnen ook Italiaanse hapjes en kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor Italiaanse live muziek. Laat u meevoeren door onze passie en beleef de liefde van de wijnmaker op uw tong.

Close Menu